donderdag 8 september 2011

Van dingen die je fijn vindt, is een klein beetje genoeg. ((Marie Lloyd)

Nieuwsbrief september 2011

De vakantie is voorbij en er begint weer een nieuw jaar. Een jaar waarin van alles mogelijk is. Ik zelf houd erg van het begin van iets, de start. Je weet nog niet wat er gaat komen en je hebt nog alle mogelijkheden en alle vrijheid om de lege ruimte in te vullen. Vaak vullen we deze ruimte meteen met allerlei dingen die moeten, met vaste afspraken en met dingen die we gewend zijn te doen. Als er dan nog ruimte over is, kijken we of we iets leuks in kunnen plannen. Op die manier is genieten een luxe die we onszelf toestaan als het werk gedaan is. Maar genieten mag altijd! Sterker nog, genieten is nodig om gezond te blijven en om het beste van jezelf te kunnen blijven geven.

Op het moment dat je ergens van geniet, laadt je jezelf op en gaat je levensenergie stromen. Je voelt jezelf tot leven komen. Dat is een vreugdevolle ervaring. Soms kan dit onverwacht gepaard gaan met tranen die loskomen. Smeltwater noem ik dat zelf. In de vreugde open je je hart en smelt er iets van je verharding weg. Verlangen en levenslust worden zichtbaar, wat een bevrijdende ervaring is. Met een liefdevolle blik kan iemand zien wat er nu nodig is. Op deze manier wordt het genieten een doorgang tot levensvreugde.

Wil jij graag meer genieten dit jaar? Of merk je dat je aan het verharden bent en heb je er behoefte aan om je hart weer te openen? Weet je dan welkom op mijn Hartverwarmende middag in Groningen, elke 3e zondag van de maand. Met behulp van dans, stembevrijding en meditatie creƫer ik een open ruimte waarin jij jezelf met liefdevolle ogen kunt ontmoeten. De eerstvolgende keer is 18 september van 15.00-17.00 uur.

Zondag 11 september is er een open dag bij de Bloeiende Lotus in Groningen waarin je van 13.00—14.00 welkom bent om kennis te maken met mij en mijn manier van werken. De toegang is dan gratis.

Als je meer behoefte hebt aan een luisterend oor of aan individuele aandacht voor jouw vraag of blokkade van dit moment dan ben je welkom voor een Hartverwarmend gesprek bij mij thuis.

Aanmelden kan in alle gevallen per mail: avelien@delevensgenieter.nl of telefonisch: 06-25538655

Ik hoop je dit jaar te ontmoeten,

Een harte groet, Avelien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten