woensdag 11 februari 2015

Ik ben blij!

nieuwsbrief februari 2015

Voel jij het ook al weer kriebelen? Bij mij is het net of ik wakker wordt uit een diepe winterslaap. In de winter wil alles in mij zich naar binnen keren (wat nog helemaal niet meevalt met al die feestdagen) en heb ik behoefte aan alleen zijn, stilte en rust. Na de drukke decembermaand heb ik dit verlangen serieus genomen en begin januari ben ik lekker een midweek alleen naar Schiermonnikoog geweest om uit te waaien en toe te geven aan mijn behoefte om alleen te zijn. Heerlijk was het!

En nu hangt de lente weer in de lucht en gaat het weer stromen in mij. Ik heb energie, zin om er op uit te gaan en zin om nieuwe dingen de wereld in te brengen. Twee weken geleden heb ik samen met Evert Vos een prachtige workshop "Zing je eigen lied!" gegeven en we zijn allebei verrast over hoe moeiteloos onze samenwerking verloopt. Het is geen hard werken maar het volgen van ingevingen en meebewegen op wat zich aandient. 1+1 = 3 We gaan dus zeker door met deze samenwerking en binnenkort komt er een gezamenlijke site "stembevrijding-groningen.nl" in de lucht en in maart starten we met een training van 7x waarin we stembevrijding en dans samenbrengen. Daarover komt snel meer informatie!

Een van de redenen dat ik hier zo blij mee ben is dat, na jarenlang in de buurt van Zwolle te hebben gewerkt, ik nu hier in Groningen mijn werkveld aan het opbouwen ben. Ik heb het gevoel dat ik me hier nu pas echt aan het wortelen ben en dat voelt heel stevig en geaard. Ik doe verschillende activiteiten in mijn eigen werkkamer thuis en ik merk nu goed wat voor verschil het maakt en hoe fijn het is om de gasten in mijn eigen ruimte te ontvangen. Ook werk ik regelmatig in de Kolibrie, een fijne zaal waar ik zelf al een paar jaar wekelijks dans en waar ik me ook thuis voel. De deelnemers voelen dit en geven terug dat de sfeer zo ontspannen en vertrouwd is.

Oftewel, ik ben aan het genieten van wat ik in de wereld zet en dat wou ik graag even met jullie delen! Moraal van het verhaal: Doe waar je blij van wordt en er gebeuren wonderen!

Eén van mijn activiteiten waar ik al bijna drie jaar heel blij van wordt en die ik ook naar Groningen heb gehaald is "Je Lust en je leven". Dit is een prachtige dag voor vrouwen om meer in contact met je lichaam te komen en je levenslust te laten stromen. De lente is daar het perfecte jaargetijde voor! Uit ervaring blijkt dat deze dag vooral bevrijdend is voor vrouwen die om de één of andere reden gekwetst zijn in hun vrouwelijkheid en seksuele energie. Tijdens deze workshop leer je subtiel te luisteren naar je lichaam waardoor het vertrouwen in je lichaam herstelt en je meer bewustzijn krijgt op je vrouwelijke kracht en kwetsbaarheid. Daarom heb ik besloten om me ook duidelijker op deze vrouwen te focussen en heb ik de tekst op mijn site aangepast. Ik ben benieuwd naar je reactie en of het zo een helder beeld geeft?

De eerstvolgende workshop is zondag 1 maart van 10.00 - 17.00 uur in de Kolibrie in Groningen. De kosten zijn €95,00 en er is plaats voor 8 vrouwen. De aanmeldingen zijn al begonnen dus als je mee wilt doen geef je dan snel op!

Meer informatie en aanmelden kan hier.

Een zonovergoten groet, Avelien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten